Bleach PBF Game
Wielce oświecony GM
Nawet nie zuaważyłeś, kiedy zasnąłeś. Budzisz się i widzisz siedzącą nad tobą Hikari, jesteście w tej samej celi. Głowa cię już nie boli.
Wielce oświecony GM
Zatoczyłeś się i ponownie upadłeś na ziemię.
-Co tam słychać u sayori, słyszałam, że ostatnio miała problemy ze sky. - powiedziała wyciągając mały poręczny notesik i odstawiając kostur pod ściane.
Wielce oświecony GM
Poczułeś znowu potworny ból w głowie.
Wielce oświecony GM
-Przepraszam. Raz zapuszczoną destrukcje kory, można tylko powstrzymać bransoletą ochronną. - Rzuciła ci bransolete na ziemie. - To powinno pomóc.
Wielce oświecony GM
Ból był nie do zniesienia, zaczynałeś widzieć podwójnie.
-Trochę przesadziłam z mocą, a nie chce stracić więznia, którego mam przesłuchać znowu - powiedziala patrząc się w ziemie.
Biorę bransoletę i zakładam ją, następnie sięgam do kieszeni po otrzymanego wcześniej cukierka, jednakże nie wyciągam ręki z kieszeni.
- Jest tam ktoś? - Mówię w myślach.
Wielce oświecony GM
Ból w głowie natychmiastowo ustał.
-okej, a teraz powiedz mi co robiłeś przez ostatnie 3 miesiace? - zapytała Hikari
-Przebywałem w Las Noches, gdzie pomagałem Sayori, a także byłem trenowany przez czwartą nuova espade - mimowolnie taka odpowiedź padła z twoich ust.
-Jednak mnie potrzebujesz? - usłyszałeś głos sky.
- Ech, kurwa mać. - Klnę pod nosem. - A mogłem dać się zabić, prawda?
- Powiedzmy, że jest wyjątkowa sytuacja. Potrzebuję Cię jak nigdy.
Wielce oświecony GM
Wyciągała nadal od ciebie informacje o Las Noches, o kluczach Boga Śmierci, o umiejętnościach Nuova Espady.
-No co się dzieje? - zapytała sky.
- Zaraz Seiretei wyciągnie ze mnie wszystko co wiem, w tym na twój temat. Oczekuję, że jesteś cudotwórczynią i uda Ci się mnie stąd wyciągnąć.
Staram się zdjąć bransoletę zanim dowie się jeszcze więcej.
Wielce oświecony GM
Po paru minutach udało ci się ściagnąć
-Możesz ją sobie zostawić zdobyła wszystkie informacje, jakiep otrzebowalam - powiedziała Hikari i wyszła
-Nie potrafie od tak wejśc i zniszczyć Soul Society - usłyszałeś głos sky.